Primark Londen

Primark LondenPrimark heeft meerdere winkels verspreid door heel Londen.

In 2012 heeft de populaire Primark keten haar deuren geopend van een tweede Primark winkel gelegen aan Oxford Street in Londen.

Deze winkel is het vlaggenschip van de Primark keten in Londen.

De winkel ligt aan de kruising van Oxford Street met Tottenham Court Road en is een grote “chique Primark”, met vier verdiepingen, een oppervlakte van ruim 7600 m², 111 kassa’s en 92 paskamers. Er is ruimte voor 2500 shoppers.

De lay-out van deze winkel is modern en hip, de winkel is ruim opgezet en je hebt ontzettend veel keus.

Er is gebruik gemaakt van digitale media, zo wordt op de begane grond gebruikt gemaakt van een reusachtig elf bij vier meter groot LED-scherm. Op dit scherm kun je de laatste campagnes zien en maak je kennis met de nieuwste modelijnen.

Een leuke bijkomstigheid is dat de oorspronkelijke architectuur van het gebouw nog zichtbaar is, zo zijn bijvoorbeeld op de tweede verdieping alle originele ramen nog zichtbaar.

Wat is Primark voor een winkel?

Primark is een goedkope modeketen, waar je alles wat je je maar kunt indenken op het gebied van mode tegen betaalbare prijzen kunt kopen.

De kracht van Primark is dat ze snel inspringen op de laatste modetrends en zorgen dat de nieuwste Catwalk trends vlot in hun winkel hangen.

Deze winkel op Oxford Street oogt chiquer dan de doorsnee Primark winkel. De winkel is hip en overzichtelijk, de vele medewerkers die er werken zorgen dat alles netjes blijft, er zijn Primark tassen beschikbaar om kleding te verzamelen en ook in deze winkel blijven de prijzen superlaag.

Primark winkels zijn uitgegroeid tot de favoriete winkel voor mensen die graag de laatste trends tegen niet te dure prijzen willen volgen. Ze hebben een geweldig aanbod in dames-, heren- en kinderkleding. Ook op het gebied van lingerie is er veel te vinden.

Daarnaast kun je er voor schoenen terecht en is er een groot aanbod aan accessoires, zoals sieraden, sjaals, zonnebrillen, tassen, hoedjes en riemen.

Naast deze modeartikelen zijn er ook andere bijkomstige artikelen te koop zoals bijvoorbeeld kussentjes of een aparte lunchbox.

Kortom een bezoek aan de grootste Primark winkel van Londen is een echte aanrader. Het aanbod is vele malen groter dan in de Nederlandse Primark winkels.

Primark Londen adres en openingstijden

Het adres van het vlaggenschip van Primark in Londen is:
14 – 28 Oxford Street & Tottenham Court Road
London W1D 1AU

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 – 22:00 uur
Zaterdag geopend van 8:00 – 21:00 uur
Zondag geopend van 12:00 – 18:00 uur

Hoe kom je bij Primark Londen?
De dichtstbijzijnde metro bij de grootste Primark Londen winkel in Oxford street is: Tottenham Court Road Tube Station.

Wanneer je met de bus gaat zijn er meerdere routes die langs deze Primark winkel komen.

Wanneer je met de auto bent kun je bij een van de volgende parkeergarages parkeren:
NCP – Great Russell Street W1D 1AU
Q-Park 20 Newport Place WC2H 7PR
Q-Park 52 Poland Street W1F 7NQ

Bekijk ook

Berry Bros & Rudd

Berry Bros. & Rudd

Berry Bros. & Rudd is de oudste Britse wijn- en distilleerhandelaar, met meer dan 315 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *