Voetbalreizen Engeland

Voetbal in EngelandSteeds meer Nederlandse voetbalfans willen een keer een voetbalwedstrijd in Engeland bijwonen en nemen daarom een voetbalreis.

De Engelse Premier League wordt dan ook beschouwd als een van de beste voetbalcompetitie ter wereld.

In Engeland hebben ze een druk competitieschema, er is dus vaak een wedstrijd te bekijken en iedere wedstrijd staat weer bol van spanning en sensatie.

Een voetbalreis naar Engeland zal je echt niet tegenvallen. Je kunt topspelers als Robin van Persie en Wayne Rooney zien spelen bij Manchester United, de sfeer proeven in de mooiste voetbalstadions en niet te vergeten genieten van het hoge niveau voetbal.

Voetbalreis in Engeland

Er zijn verschillende touroperators die een gearrangeerde voetbalreis organiseren.

Je krijgt niet alleen een voetbalwedstrijdticket, er wordt ook (eventueel) een vlucht en hotel voor je geregeld.

Dit is natuurlijk veel makkelijker dan wanneer je zelf een voetbalreis moet regelen met alles erop en eraan.

Voetbalreizen Londen

In de Engelse Premier League spelen meerdere clubs die gevestigd zijn in Londen. Zo spelen de clubs Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur, Fullham, West Ham United en Crystal Palace allemaal in Londen.

Een prachtig lijstje met mooie clubs die dus allemaal in Londen gevestigd zijn. Wanneer je een bezoekje naar Londen brengt is het dus zeker waard om er een voetbalreis in Londen van te maken.

Klik hier en boek direct een voetbalreis naar Londen

Aanbod voetbalreizen Engeland

Er is ontzettend veel aanbod voor een voetbalreis in Engeland, of je nu naar Chelsea, Manchester United, Liverpool of Swansea wilt, het is allemaal mogelijk.

Ben je geïnteresseerd om een wedstrijd te bezoeken in Engeland? Dan kun je dit eenvoudig regelen via Voetalreizen.