Vliegen naar Londen

Wil je vliegen naar Londen, dan heb je de keuze uit diverse luchtvaartmaatschappijen die naar Londen vliegen.

Voor veel mensen heeft het vliegen naar Londen de voorkeur boven met de trein of boot naar Londen reizen. Het is snel, de vlucht duurt ongeveer een uur, en het is vrij goedkoop. Parkeren bij het vliegveld in Nederland blijft echter wel vrij prijzig.

Er zijn zoals hierboven al staat meerdere vliegtuigmaatschappijen die naar Londen vliegen. Londen is een groot internationaal knooppunt en het is er altijd ontzettend druk met vliegtuigen. Zo kun je bijvoorbeeld vliegen met de maatschappijen KLM, Easyjet, Ryanair, British Airways, Lufthansa en nog wel meer verschillende maatschappijen.

Via World Ticket Center kun je eenvoudig bekijken bij welke maatschappij je het goedkoopste een vliegticket kunt boeken.

Luchthavens Londen

In Londen zijn 6 internationale luchthavens waarvan London Heathrow Airport verreweg de grootste, drukste en bekendste is. De andere vliegvelden in Londen zijn London Gatwick Airport, London Stansted Airport, London Luton Airport, London City Airport en London Southend Airport.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om met het vliegtuig vanuit Nederland naar een van de luchthavens in Londen te vliegen.

Liggen de luchthavens ver van het centrum vandaan?

Dit is natuurlijk afhankelijk op welke luchthaven je terecht komt nadat je van Nederland naar Londen bent gevlogen. Hieronder staat ongeveer de afstand tussen de luchthavens en Londen.

  • London Heathrow Airport ligt 22 km ten westen van het centrum van Londen.
  • London Gatwick Airport ligt 47,5 km ten zuiden van het centrum van Londen.
  • London Stansted Airport ligt 60 km noord-oost van het centrum Londen.
  • London Luton Airport ligt 56 km noord-west van het centrum van Londen.
  • London City Airport ligt 15 km ten oosten van het centrum van Londen.
  • London Southend Airport ligt 68 km ten oosten van het centrum van Londen.

Vliegtuigmaatschappijen en Prijzen

Door de ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen die naar Londen vliegen is er vaak ook veel concurrentie met de prijzen. Je kunt hierdoor vrij goedkoop naar Londen in Engeland vliegen. Tijdens vakantieperiodes zijn de vliegtickets uiteraard vaak wat duurder dan tijdens andere periodes.

Vergeet overigens niet om ook te controleren of je bij moet betalen voor bagage of andere zaken, een goedkoop ticket kan anders alsnog duurder uitvallen.

Goedkope vliegtickets Londen boeken

Je kunt via onze website Londenbezoeken.nl eenvoudig je vliegticket naar Londen zoeken en boeken. Wij kunnen je deze service aanbieden dankzij onze samenwerking met World Ticket Center. World Ticket Center zal de zorg voor de afhandeling van je boeking dragen.

Wanneer je hieronder een zoekopdracht uitvoert zal je worden doorgestuurd naar een overzicht waarin je eenvoudig kunt zien wat de goedkoopste vliegtickets naar Londen zijn. Je kunt vervolgens zelf beslissen of je een vlucht bij de goedkoopste maatschappij boekt of toch met een andere maatschappij wilt vliegen.