Karl Lagerfeld Store

Karl Lagerfeld StoreDe eerste UK store van Karl Lagerfeld is op 14 maart 2014 geopend op Regent Street in Londen.

In Londen kun je nu ook heren- en dameskleding en accessoires zoals handtassen, lederwaren, horloges, brillen, sjaals, schoenen en limited editions kopen ontworpen door Karl Lagerfeld.

Deze Lagerfeld winkel is de grootste en indrukwekkendste Europese boutique-to-date onder het logo van Karl Lagerfeld. Het interieur van de winkel is net zo indrukwekkend als de kleding zelf.

In onderstaande video kun je een aantal flitsen van de winkel bekijken en de beschilderingen van de muren van de winkel zien.

High tech winkel (Selfie-ready)

De Karl Lagerfeld Store op Regent Street is een echte high tech winkel, met geavanceerde digitale technologie met een prachtige vormgeving en met een ambitieuze en toegankelijke luxe collectie.

In de rekken zijn mini iPads geïnstalleerd zodat u online door de nieuwste collectie kunt bladeren of een artikel kunt zoeken wat u niet kunt vinden.

De paskamers zijn allemaal uitgerust met camera’s, waar je foto’s van jezelf kunt nemen in je Lagerfeld-outfit. Met de touch screen kun je filters toevoegen. Je selfies kun je rechtstreeks uploaden naar Instagram. En zo kun je je unieke selfie delen op social media. Hiermee wordt ingesprongen op de “selfie”-generatie.

Shoppers kunnen tevens een persoonlijke boodschap aan Karl Lagerfeld achterlaten in een digitaal gastenboek.

Ode aan Lagerfeld

De winkel is een ode aan Lagerfeld zelf, er zijn beeldjes, kussenslopen, mokken en zelfs kaarsen met de beeltenis van Karl Lagerfeld.

Je kunt er ook variaties van zijn vingerloze handschoenen, zonnebrillen, witte boordjes e.d. kopen.

Om zijn opening in Engeland te vieren heeft hij speciaal op Engeland geïnspireerde stukken ontworpen zoals bijvoorbeeld een Londens sweatshirt, een tas en een limited edition Tokidoki figuurtje “Mr. UK”.

Adresgegevens en openingstijden

De Karl Lagerfeld Store kun je vinden op het volgende adres:
145-147 Regent Street
London W1B 4JB
United Kingdom

De Karl Lagerfeld Store is maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur open. Op zondag is de winkel van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

Bekijk ook

Berry Bros & Rudd

Berry Bros. & Rudd

Berry Bros. & Rudd is de oudste Britse wijn- en distilleerhandelaar, met meer dan 315 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *